Skip to main content

Rostock Shopping

Följ med på vår populära och prisvärda shoppingresa till Rostock. Vi provianterar ordentligt och besöker många av Rostocks alla butiker på den trevliga gågatan Kröpeliner Strasse. Dessutom hinner vi njuta, umgås och koppla av. Vill man pausa från inköpen så ligger Rostocks vackra centrum bara ett stenkast från vårt mycket centralt belägna hotell vid Rådhuset i början av gågatan.
 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • HEMORTEN-ROSTOCK

    Vi startar på morgonen efter påstigning med att resa över Öresund och sedan genom Danmark. I Gedser väntar Scandlines färja på att ta oss till Rostock. Färjan tar knappt två timmar och ombord finns gott om tid för både något att äta och för den som önskar en stund i färjans butiker. Vi kör sedan direkt till centrala Rostock. Längs gågatan varvas mysiga boutiquer med varuhus. Senare på eftermiddagen checkar vi in på centrala Hotel Kleine Sonne. Vi rekommenderar en tur direkt i staden som ligger ”utanför dörren”. Här finns något för alla smaker oavsett om ni går efter kultur, butiker eller kanske bara inspiration inför kvällens restaurangbesök.

  • ROSTOCK-HEMORTEN

    Vi njuter av en härlig frukost på hotellet i lugn och ro innan vi checkar ut. Kanske någon vill ta en morgonpromenad i centrum innan det är dags att lämna mysiga Rostock. Väl samlade i bussen beger vi oss sedan mot hamnen för den avslutande gränsshoppingen. Via färjelinjen Rostock-Gedser och därefter genom Danmark och över Öresund återser vi sedan Sverige ca 18.30 innan vi reser vidare mot respektive avstigningsort.

Karta

Hotell

Die Kleine Sonne
Die Kleine Sonne
Hotel die Kleine Sonne *** Gemytliga Hotel Die Kleine Sonne ligger med centralt läge vid stora torget intill rådhuset. Gångavstånd till, gågator, butiker, restauranger och sevärdheter. På hotellet fin...