Skip to main content

Scandic Linköping City

Scandic Linköping City ligger med vacker utsikt över Stångån och parken. Här bor du med gångavstånd till både centrum och tågstationen. Passa också på att njuta av god mat och dryck i hotellets restaurang som under många år i rad rankats som en av Östergötlands bästa enligt White Guide.

I restaurangen Verandan vid ån skapas spännande rätter i mötet mellan närproducerade råvaror och kök från världens alla hörn. I en ombonad och välkomnande miljö erbjuds allt från en vällagad affärslunch med kollegorna till en spännande sharing plate med vännerna eller familjen framåt kvällen. Som gäst på hotellet kan du också träna i hotellets gym utan extra kostnad och har tillgång till både internet och skrivare dygnet runt. 

I närheten av hotellet hittar du stadens butiker, gallerior och restauranger med olika typer av kök. Studentstaden Linköping erbjuder även ett brett utbud av mysiga caféer och traditionella konditorier. Hotellets centrala läge ger en bra utgångspunkt för besök på museer eller turer runt i Linköping stad.

Fritextsökning