Julmarknad Berlin 4 dgr, Hotel Park Inn

Berlin – vår närmaste världsmetropol

Mitt i Europa ligger vår närmaste världsmetropol. Med en julmarknad i varje stadsdel så är utbudet minst sagt stort. På gångavstånd från hotellet, ligger stadens mest eftertraktade shoppingområde med småbutiker, varuhus, caféer, restauranger och givetvis julmarknader. Under stadsrundturen får ni dessutom se stadens alla stora sevärdheter. För den som tröttnar på shopping är det kulturella utbudet i stort obegränsat. Samma sak gäller för stadens otaliga restauranger så det är bara att välja och låta sig smaka.

I resans pris ingår:
- bussresa med ev. anslutningsresa
- logi i 2-bäddsrum med dusch/WC
- 3 frukostar
- reseledare
- stadsrundtur
- shopping vid gränshandel
- vägskatter

Tillägg: Enkelrum 900:-

Park Inn Alexanderplatz Hotellet ligger centralt i östra Berlin vid Alexanderplatz i stadsdelen "Mitte". Hotellet har 1012 rum, alla med bad/dusch, wc, TV hårtork. På hotellet finns även 3 restauranger, bar, spa, gym och bastu.

Dag 1
Efter upphämtning längs vägen samlas vi i Malmö för ev. omlastning innan vi åker via Danmark till Tyskland och fortsätter vår färd mot Berlin. Vi checkar in på vårt centrala hotell. Här, mitt i Berlin, har vi alla möjligheter att både tillsammans och på egen hand utforska denna spännande stad. Man behöver inte gå många meter för att hitta trevliga restauranger och barer.

Dag 2
Efter frukost gör vi en intressant guidad stadsrundtur. Vi ser nya Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Domen, Riksdagshuset och mycket mer. Resten av dagen står till fritt förfogande. Strosa omkring på julmarknaderna, shoppa i de många varuhusen eller ta del av det enorma kulturella utbudet. På kvällen tipsar reseledaren gärna om middagsrestauranger.

Dag 3
Idag har vi ytterligare en heldag till fritt förfogande i Berlin. Njut av shopping, julmarknader och sevärdheter i denna världsstad.

Dag 4
Efter frukost lämnar vi Berlin för den här gången. Innan vi tar färjan över till Danmark hinner vi med ett besök vid en gränsbutik. Via Öresundsbron anländer vi Malmö ca kl 18.00 där vi efter eventuell omlastning fortsätter mot våra hemorter.

Avresor