Julmarknad & Julshow i Neubrandenburg 3 dgr

Weinachten mit unseren Stars! Ett säkert kort att julen är på väg! Konsert med några av Tysklands mest populära artister. När man dessutom kan kombinera härlig musik med en äkta tysk julmarknad finns det inte mycket mer att önska! Välkomna med på en adventsresa till Neubrandenburg som klingar i dur!!!

Kombinerar man julmarknad med den musikaliska stämningshöjaren med en tysk julmarknad så har man försäkrat sig om en bra start på julen. Den från TV berömda och populära programledaren Stefan Mross firar i år 30-års jubileum på scenen och det gör han genom att ta med sig några underhållande och skönsjungande vänner och bege sig ut på julturné.

I resans pris ingår:
- bussresa med ev. anslutningsresa
- logi i 2-bäddsrum med dusch/WC
- 2 frukostar
- 2 middagar
- biljett till julkonsert

- reseledare
- stadspromenad
- shopping vid gränshandel
- vägskatter

Tillägg: Enkelrum 990:-

Parkhotel Neubrandenburg***
Beläget i Kulturparken i utkanten av Neubrandenburg ca 10 min promenad från det 750 år gamla centrum.

Dag 1
Vår resa går ner till Neubrandenburg via Öresundsbron, Danmark och färja till Tyskland. Vi kommer till vårt hotell och checkar in. Det blir gemensam middag och därefter tid för egna strövtåg i stan.

Dag 2
Vi gör en kortare tur till fots under förmiddagen innan det är fritt fram för några timmar på julmarknaden. Ett säkert jultecken är dessutom när årets fantastiska julkonserter börjar dyka upp. Kan man kombinera den musikaliska stämningshöjaren med en tysk julmarknad så har man försäkrat sig om en bra start på julen. Den från TV berömda och populära programledaren Stefan Mross firar i år 30-års jubileum på scenen och det gör han genom att ta med sig några underhållande och skönsjungande vänner och bege sig ut på julturné. Medverkar gör bla Monika Martin en av de mest välkända schlagersångerskorna i Tyskland. Vi får dessutom njuta av de glasklara rösterna från Kastelruther Männerquartett, vi charmas av populära schlagerartisten AnnaCarina Woitschack och sist men inte minst hjälper ju också Stefan Mross själv till att lotsa oss fram till en härlig kväll med julstämning. Vi har som vanligt kanonbiljetter i högsta priskategorin till föreställningen här i Neubrandenburg. Kl 16 är det dags för Stefan Mross med vänner att servera musikalisk julstämning. På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 3
Vi äter frukost på hotellet och därefter kör vi mot färjeläget. Innan vår färja avgår hinner vi också med lite ”gränshandel”. Återkomst till Malmö ca 18.30

Avresor