Julmarknad Stralsund 3 dgr, Hotel Intercity

Stralsund en liten pärla!

Stralsund- huvudstaden i svenska Pommern och tillika Hansestad. Stralsunds lilla julmarknad sträcker sig från det festligt dekorerade Alter Markt framför rådhuset längs gågatan till de historiska borgar- och köpmanshusen. I Rådhuskällaren finns egen julmarknad med konsthantverk, här serveras massor av fantasifulla julklappsidéer.

I resans pris ingår:
- bussresa med ev. anslutningsresa
- logi i 2-bäddsrum med dusch/WC
- 2 frukostar

- reseledare
- stadspromenad
- shopping vid gränshandel
- vägskatter

Tillägg: Enkelrum 650:-

Hotel InterCity***
Centralt läge direkt vid stadens järnvägsstation. Gångavstånd (ca 600m) till julmarknaden och gamla stan. Hiss finns på hotellet. På hotellet finns restaurang, hiss, wifi, bar finns på hotellet

Dag 1
Bussen startar tidigt på morgonen med upphämtning längs våra anslutningsslingor. Efter ev. omlastning i Malmö kör vi över Öresundbron till Danmark. Vi tar färjan till Tyskland och färdas vidare mot Stralsund. Väl framme i Stralsund checkar vi in på centralt belägna InterCity Hotel. Här bor vi med gångavstånd till gamla stan och julmarknaden. Nu är det bara att ta sig an den trevliga julmarknaden.

Dag 2
Efter en rejäl frukost är det så dags för att lära känna Stralsund lite bättre. Vi börjar med en liten stadspromenad för de som önskar där vi tittar närmre på alla vackra byggnader som den lilla staden har att stoltsera med. Därefter står dagen till fritt förfogande för julmarknad och julstämning.

Dag 3
Vi lämnar Stralsund efter frukost. På vägen mot färjan gör vi uppehåll för såväl lunch som shopping. I kvällningen återser vi Öresundsbron och Malmö och efter ev. omlastning fortsätter vi mot respektive avstigningsort.

Avresor