Die SchlagerNacht des Jahres 2020, 3 dagar

SchlagerNacht 2020!

En super-Musikresa på 3 dagar till Hamburg
Artisterna presenteras löpande under hösten, klara nu är:
Eloy de Jong * Kerstin Ott * Matthias Reim * Michelle * Mickie Krause * Oli P * Giovanni Zarella * Tomas Anders * Ross Antony

Välkommen till årets största inomhus artistgala - ett musikaliskt fyrverkeri - i Barclaycard Arena i Hamburg. Portarna öppnar kl 16 och två timmar senare börjar kvällen. Fram till midnatt bjuder gräddan av Tysklands sångartister på en maratonföreställning fylld av sång och musik. Varje artist/grupp sjunger live och presenterar en ”konsert i konserten” med sina största hits och schlagers. Med c:a 10,000 åhörare i publiken blir stämningen garanterat hög. Man rör sig en hel del, går runt och sträcker på benen, hämtar dricka osv.

I priset ingår
- Bussresa
- Vägskatter
- Färjeavgifter
- 2 övernattningar på Hotel Alte Wache i dubbelrum inkl frukost
- Biljett till SchlagerNacht
- 1 middag
- reseledare

Ev tillägg: enkelrum 400:-

Fredag 17/4 2020
Schlager-bussen startar på morgonen i Halland och på vägen söderut mot Malmö stiger fler glada musikvänner ombord. Via Öresundsbron når vi Danmark och efter sedvanlig paus är vi snart i Rödby Havn. Via färjetur Rödby-Puttgarden ankommer vi till Hamburg senare på eftermiddagen för inkvartering på det centralt belägna Hotel Alte Wache. På kvällen äter vi en gemensam middag innan vi drar oss tillbaks för att ”ladda” för morgondagen.

Lördag 18/4 2020
Efter frukost på hotellet blir det gott om tid att botanisera i stadens stora shoppingutbud. Gågator, gallerior, boutiquer – allt ligger på behändigt gångavstånd från hotellet. Senare på eftermiddagen beger oss till Barclaycard Arena, där SchlagerNacht 2020 börjar kl. 18.00. Under sex oförglömliga timmar får vi vara med om en härlig musikshow och hög stämning. I arenan finns gott om stånd med möjlighet till både mat och dryck. Vid midnatt beräknas showen vara slut, och då sätter vi oss åter i bussen för färd tillbaka till hotellet, som väntar med sköna bäddar.

Söndag 19/4 2020
Efter den välsmakande frukostbuffén startar hemresan vid 9-tiden. Vi börjar med att göra en kortare rundtur i Hamburg för att se några av alla stadens sevärdheter och världsberömda stadsdelar. Sedan går färden norrut igen, vi passerar Lübeck på vägen mot färjeläget. Innan färjan går Puttgarden-Rödby hinner vi också med lite inköp i hos någon av gränshandlarna. Efter bussresa genom Danmark återser vi Öresundsbron och är i Malmö vid 19-tiden.

Hotel Alte Wache ligger i distriktet St Georg i Hamburg, bara 400 meter från centralstationen. Här erbjuds tysta rum, gratis Wi-Fi och en internationell restaurang.

Alla rum på Hotel Alte Wache har eget badrum, minibar och TV.

Alte Waches eleganta restaurang erbjuder internationella rätter och rejäl tysk mat. Exotiska cocktails, drinkar och fatöl serveras i den traditionella hotellbaren.

Som gäst kan du använda internetterminalen i lobbyn utan extra kostnad.

St. Georg är ett utmärkt val för resenärer som gillar shopping, bra kollektivtrafik och stadspromenader.

Avresor