André Rieu i Rostock, 2 dagar

André Rieu - födelsedagsturne 2020

Ingen annan världsstjärna är så omtyckt av alla åldrar och nationaliteter som André Rieu. I mer än 30 år har den karismatiske holländaren med sin orkester turnerat och charmerat hela världen. Nu ska den omåttligt populäre violinisten åter ut på vägarna och vi kan se fram emot en romantisk och festlig kväll där det bjuds på de vackraste melodierna från film-, musikal- och operavärlden. Naturligtvis spelas det även flera härliga valser! I Rostock har vi fått fina biljetter i priskategori 2. Vi bor på omtyckta InterCity Hotel. Här är det nära till StadtHalle och vi är säkra på att ni kommer att trivas med både hotellet, den härliga staden och självklart den storslagna konserten med Andre Rieu och hans Johan Strauss Orkester. Välkomna till en resa med stora musikaliska upplevelser men också tillsammans med vårt trevliga resesällskap.

I priset ingår:
- bussresa
- vägskatter
- färjeavgifter
- 1 övernattning på Intercity hotel i dubbelrum inkl frukost
- biljett till konserten (PK2)
- 1 middag
- lunch på färjan hem
- reseledare

Ev. tillägg: Enkelrum 300:-

Omtyckt och välskött 3-stjärnigt hotell på gångavstånd från Stadhalle. Hotellet som har 174 rum är beläget granne med centralstationen i Rostock. Från stationen går spårvagnen ofta och centrum med gågatan ligge rbara 2 hållplatser bort. Alla rum med dusch/wc, tv och telefon. På hotellet finns restaurang och bar.

Onsdag 4 mars 2020.
Musikbussen startar på morgonen i Halland och stannar på våra utvalda påstigningsplatser längs vägen söderut mot Malmö. Via Öresundsbron kommer vi till Danmark och så småningom Gedser. Efter knappt två timmars färja mellan Gedser-Rostock är vi sedan framme i Rostock under eftermiddagen. Vi checkar in på InterCity Hotel, installerar oss på rummen och träffas sedan för en tidig men god middag. Gemensamt promenerar vi därefter den korta sträckan genom Stationen till StadtHalle där vi kl. 20.oo bänkar oss för konserten med ANDRÉ RIEU och hans Strauss-orkester. Efter konserten promenad tillbaka till hotellet.

Torsdag 5 mars 2020.
Efter god natts sömn och en välsmakande frukostbuffé lastar vi bussen och lämnar Rostock. Vi gör uppehåll för ”gränsshopping” innan färjan tar oss från Rostock till Gedser. Under överfarten serveras en välsmakande måltid så mätta och belåtna når vi danska sidan två timmar senare. På vägen genom Danmark gör vi en bensträckare innan vi återser Sverige vid 18.3o-tiden.

Avresor