Julmarknad Hameln, 4 dgr, Hotel Zur Börse

Många av oss har hört om Råttfångeren i Hameln, historien om honom och mycket mer erbjuder vi på denna 4 dagars resa i julmarknadstider. För den som är intresserad erbjuder vi dessutom en kostnadsfri busstur till Hildesheim (dag 3) för att njuta lite av julmarknaden där också! Följ med till en tysk "pärla" och kom i julstämning tillsammans med oss.

Black week i Rött  Nu  2.000:-

I resans pris ingår:
- bussresa med ev. anslutningsresa
- logi i 2-bäddsrum med dusch/WC
- 3 frukostar
- 2 middagar på hotellet
- reseledare
- stadsrundtur, till fots
- bussutflykt till Hildesheim (dag 3)
- shopping vid gränshandel
- vägskatter

Tillägg: Enkelrum 990:-


 

Hotel Zur Börse ***+, beläget med centralt läge i staden med gångavstånd till julmarknaden och hela det mysiga utbudet i centrum. På hotellet finns 47 rum, restaurang, angränsande café och hiss.

Dag 1
Efter att vi stigit på vid respektive påstigningsort tar vi oss via Malmö över Öresundsbron. Vi färdas genom Danmark och tar sedan färjan från Rödby till Puttgarden. Vi stannar på vägen för att proviantera vid någon gränshandel. Tidig kväll når vi Hameln och checkar in på vårt centrala hotell. Visst vill man ut och uppleva julmarknaden med en gång?

Dag 2
Efter frukost är det tid för en stadsrundvandring till fots för de som så önskar. I Råttfångarens fotspår tar vi oss runt och får givetvis höra mer om den fascinerande sagan. Efter rundvandringen finns gott om tid för egna upptäckter. Och när magen kurrar njuter vi av julmarknaden med all mat och dryck! Kanske en klassisk Bratwurst på marknaden eller bara en värmande Glühwein.

Dag 3
Vi har ännu en heldag att njuta av Hameln på egen hand. Tiden försvinner snabbt för det finns så mycket som lockar!

Dag 4
Efter att avnjutit frukosten så är det så småningom dags att ta farväl av Hameln och påbörja hemresan. Utmed vägen stannar vi för fikapaus. Ankomst till Malmö ca. 18.00 och efter eventuell omlastning fotsätter våra bussar mot respektive avstigningsort.

Avresor