Oktoberfest Bremen, 3 dagar

Gör som tusentals andra – medverka till den fantastiska stämningen på Bremens Oktoberfest! Härligt gung, klirr i ölglasen, sång och musik möter dig när du besöker Bremer Freimarkt, en populär tradition på bekvämt avstånd från Sydsverige. Upplev den lilla storstaden med sitt breda shoppingutbud, de mysiga gamla Schnoorkvarteren och de otaliga restaurangerna och pubarna.

OBS! stora karnevalståget i Bremen går av stapeln 26/10

I priset ingår

- bussresa
- logi i 2-bäddsrum
- bro och färjeavgifter
- 2 frukostar
- reseledare
- stadpromenad
- vägskatter

DAG 1 HEMORTEN-BREMEN
Resan går över Öresundsbron och söderut genom Danmark med färjan til Tyskland. Resan fortsätter förbi Lübeck och Hamburg innan vi når Bremen. Efter inkvartering på vårt hotell i centrala Bremen finns det tid för att besöka några av festivaltälten. Reseledaren hjälper gärna till med tips för att du ska få en riktig höjdarkväll.

DAG 2 BREMEN
Frukost inleder dagen och tillsammans med vår reseledare bekantar vi oss med staden och några av Bremens många sevärdheter under en stadspromenad. Vi beundrar det vackra rådhuset, Schnoorkvarteren, och statyn med stadsmusikanterna. Resten av dagen är fri för egna strövtåg. (på resan med avgång 25/10 kan man idag se det stora karnevalståget). Givetvis lockar Bremer Freimarkt med alla festliga arrangemang.

DAG 3 BREMEN-HEMORTEN
Efter frukost kör vi tillbaka norrut och i trakterna av Lübeck gör vi uppehåll för att sträcka på benen och kanske äta lite lunch för de som önskar. Innan vi tar färjan från Puttgarden till Rödby hinner vi givetvis med lite avslutande shopping hos någon av gränshandlarna. Malmö når vi vid 19-tiden.

Best Western hotel Zur Post Bremen ****

Detta 4-stjärniga hotell ligger mittemot Bremens centralstation och Bremen Arena. Här finns gratis WiFi. För en liten avgift har du tillgång till det stora fitness- och spacentret med pool, ångbad, bastur och bubbelpool. Rummen och sviterna på Best Western Hotel zur Post är klassiskt inredda, och har en platt-TV och en minibar. De flesta rummen är luftkonditionerade.
På hotellet finns både restaurang, café och bar!
Från Best Western tar det ca 5-7 minuter att promenera Bremens gågator och butiker!

www.hotel-zurpost-bremen.de

Avresor